/


 

 

Välkommen till ANCHOR LÅS!

Vi är en fristående låstillverkare specialiserad på att utveckla och producera hänglås och skåplås. I vårt utbud finns allt från enklare lås för gymskåpet till certifierade hänglås i allra högsta säkerhetsklass. 

ANCHOR LÅS AB har en lång tradition av att utveckla och producera lås i Eskilstuna. Genom produktion i egen regi i Sverige har vi kontroll över kvaliteten, kan hålla en bättre leveransservice, ett minimum av miljöpåverkan i produktionen och undviker miljöpåverkande långa transporter. Vi tror på svensk produktion!
Hänglås


Skåplås 


Tillbehör

Nyheter


Tillbaka till översikten

2019-02-25

PRODUKTNYHET!

ANCHOR 830-3 UTILITY är en industrivariant av det numera klassiska hänglåset ANCHOR 830-3. Hänglåset är speciellt framtaget för användande inom segmenten infrastruktur, elnät, telekom, vattenförsörjning samt i övriga krävande industriella applikationer.
I samband med upphandlingar inom infrastruktur har vi sett att kunder efterfrågar robusta och kraftiga hänglås utformade med fokus på maximal säkerhet och korrosionsbeständighet till en lägre kostnad. Därför tog vi fram ANCHOR 830-3 UTILITY. Olika grepp har tagits för att sänka kostnader vid tillverkningen. Exempelvis har hänglåset en blästrad istället för slipad ytfinish vilket innebär att eventuella repor och slagmärken kan förekomma på låset. Detta har dock endast en kosmetisk betydelse och ur säkerhets- och korrosionssynpunkt är hänglåset minst lika bra som övriga ANCHOR hänglås.
Hänglåset är designat för montering av cylindrar av typen skandinaviska ovalcylindrar.

 830-3 B28 utility.jpg


Tillbaka till översikten