/


 

 

Välkommen till ANCHOR LÅS!

Vi är en fristående låstillverkare specialiserad på att utveckla och producera hänglås och skåplås. I vårt utbud finns allt från enklare lås för gymskåpet till certifierade hänglås i allra högsta säkerhetsklass. 

ANCHOR LÅS AB har en lång tradition av att utveckla och producera lås i Eskilstuna. Genom produktion i egen regi i Sverige har vi kontroll över kvaliteten, kan hålla en bättre leveransservice, ett minimum av miljöpåverkan i produktionen och undviker miljöpåverkande långa transporter. Vi tror på svensk produktion!
Hänglås


Skåplås 


Tillbehör

Nyheter


Tillbaka till översikten

2016-04-21

Produktförändring ANCHOR 840-4

Vi har nu tagit ännu ett steg i vår ambition att förenkla monteringen av ovalcylindrar i klass 4 hänglåset ANCHOR 840-4.

Genom att integrera vridstoppet för ovalcylindern i regeltappen så utgår den lösa vridstoppbrickan som tidigare placerats mellan cylinder och regeltapp. Det innebär att risken att lägga vridstoppbrickan åt fel håll vid montering nu helt försvinner.

För att på ett enkelt sätt avgöra om låset är av nytt utförande så är loggan på den nya varianten lasermärkt istället för som tidigare stämplad.Tillbaka till översikten